μεταμφιεσμενος φασισμος

|























Πληροφορούμαι ότι στην Αμερική έχει ξεσπάσει κύμα ξενοφοβίας με αφορμή την "νόσο των χοίρων".Πιο συγκεκριμένα,ΜΜΕξαπάτησης δεξιών ..αξιών (βλέπε FOX),διατυμπανίζουν στον αμερικανικό ντουνιά ότι για όλα φταίνε οι Μεξικανοί μετανάστες,οι οποίοι θεωρούνται γενικότερα πολίτες β΄κατηγορίας στις ΗΠΑ.Μάλιστα κάποιοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί της χριστιανικής δεξιάς (..) αφήνουν να εννοηθεί ξεκάθαρα ότι η νόσος των χοίρων είναι ..βιολογικός πόλεμος που διεξάγει το Μεξικό εναντίον της Αμερικής.
Ανάλογα περιστατικά σημειώνονται και στην Ευρώπη.Σε τέτοιους ταραγμένους καιρούς τα φίδια βγαίνουν από τις τρύπες τους και περιφέρονται σκεπασμένα με σημαίες και λάβαρα..
Η Ελλάδα με την πλούσια ταγματασφαλίτικη παράδοσή της δεν θα μπορούσε να μείνει πίσω.
Έτσι,ύστερα από τις δήθεν "επιτροπές κατοίκων" του Αγίου Παντελεήμονα τον Δεκέμβρη,η Χρυσή Αυγή σε μια προσπάθεια να μαζέψει ψηφαλάκια από αφελείς,διοργάνωσε συγκέντρωση ..κατά των μεταναστών στην Ομόνοια.Το επικοινωνιακό "περιτύλιγμα" της φασιστοσύναξης μιλούσε πάλι για επιτροπές αγανακτισμένων ελλήνων.Πολύ αγανάκτηση κουβαλάνε "αυτοί" οι έλληνες ε?Μόνο που η αλήθεια ήταν πολύ διαφορετική από τα δελτία τύπου των φασιστοblog και εθνικοsite στο net.Όποιος έκανε μια βόλτα στην πλατεία Ομονοίας το Σάββατο είδε άπειρους μπάτσους να προστατεύουν γύρω στα 150 άτομα με κράνη και ελληνικές σημαίες τα οποία φώναζαν ελληνοπρεπέστατα συνθήματα όπως .."αίμα/τιμή/χρυσή αυγή".
"θέλει η πουτάνα να κρυφτεί & η χαρά δεν την αφήνει"...
Για μια ακόμα φορά αντιφασίστες,αριστεριστές και απλός κόσμος κατέβηκε στο δρόμο για να χαλάσει το πάρτυ των ασπόνδυλων φίλων μας.Η απάντηση που δόθηκε από τον αντιφασιστικό χώρο ήταν όπως πάντα ηχηρή αλλά δεν υπήρξε στρατηγικός σχεδιασμός (όλοι ήταν κάπως σκορπισμένοι,όπως πάντα),με αποτέλεσμα τα ασπόνδυλα να τραμπουκίσουν παρέα με τα ηρωικά ΜΑΤ ενάντια σε μετανάστες στην περιοχή του Εφετείου.
Σε φωτογραφίες και video φαίνεται ξεκάθαρα η συντονισμένη δράση φασιστών/ΜΑΤ,με αποκορύφωμα την εκτόξευση χειροβομβίδας κρότου λάμψης από την μεριά των χρυσαυγιτών!!Λίγο ακόμα και το ελληνικό κράτος θα εφοδιάσει τους παρακρατικούς δολοφόνους της χρυσής αυγής με full εξάρτηση!
Η ελληνική κοινωνία πρέπει να δει τον πραγματικό ρόλο της χρυσής αυγής.Οι απλοί πολίτες πρέπει να κατανοήσουν ότι οι χρυσαυγίτες είναι δολοφόνοι μαχαιροβγάλτες που νοσταλγούν τον "παρεξηγημένο" Αδόλφο.
Οι έλληνες πολίτες πρέπει να αντιληφθούν ότι ρατσιστικά συνθήματα όπως "έξω οι ξένοι" δεν αποτελούν λύση του σύνθετου μεταναστευτικού προβλήματος,αλλά μέρος του.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Η ΓΗ


ps:άντε χρυσαύγουλα εμπρός για "μεγαλύτερες επιτυχίες".μπορείτε να αυνανιστείτε ελεύθερα στα φασιστοforums σας τώρα.










0 whispered:

Δημοσίευση σχολίου