Sheeple.

|

Kάνω βόλτα στην πόλη.Λιγοστά αμάξια.Χειμωνιάτικο βράδυ.Ο Μάρτης επιβεβαιώνει τον χαρακτήρα του "απρόβλεπτου καιρικά μήνα" που του προσάπτουν τα δελτία καιρού τόσα χρόνια.
Βρίσκομαι με το αμάξι στις κεντρικές οδικές αρτηρίες της πόλης.Βροχή.Μπαίνει.Από το γαμημένο -ελάχιστα ανοιχτό- παράθυρο.Κρύο.
Συνεχίζω να οδηγώ.Χωρίς συγκεκριμένο προορισμό και χρονοδιάγραμμα.Νιώθω υπνωτισμένος από την αστική κλεισούρα που μου γεμίζει τα ρουθούνια.Σειρήνες σπάνε τις σκέψεις μου.Παντού ένστολοι.Μέσα σε αμάξια με διακριτικά,σε συμβατικά "μαγκάϊβερ" ασφαλίτικα,στο πεζοδρόμιο σε περιπολίες..
Δεν τα μάθατε από τις κυριακάτικες εφημερίδες?Ναι ντε,από εκείνες με το "δώρο ντιβιντί":"Η Ελληνική κοινωνία νιώθει ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ & απαιτεί ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ.Τα κανάλια το προσυπογράφουν.Τα τελευταία τους ρεπορτάζ μίλαγαν για φόβο και τρόμο,για τριπλοκλειδωμένες πόρτες ασφαλείας και για συνειδήσεις μονίμως μαστουρωμένες.
Σε μια μαστούρα θολή,σε ένα μη-ανθρώπινο state of mind,που η ζωή χωράει σε μια τηλεόραση 32 ιντσών.So well.
Η πόλη βρίσκεται υπό την ομηρία των κατασταλτικών μηχανισμών.Οι παλαιότεροι ίσως θυμούνται ανάλογη αστυνόμευση την τιμημένη περίοδο του πουλιού,την περίοδο της επταετούς επαναστάσεως των γαλονάδων.Υπάρχει άραγε πάτος??
Όλοι οι υπέρμαχοι της δημοκρατίας που σκούζουν από το κουτί δεν μας είπαν πώς θα προστατευθούν οι πολίτες από την αστυνομική "προστασία".Αντίθετα αυτά τα γκεμπελίστικα ανθρωπάρια φροντίζουν να θεσπίζουν νόμους που κατοχυρώνουν και με την Ιερή Βούλα του Νόμου την χωρίς έλεγχο δράση των σκυλιών τους.
Άλλωστε "υπάρχει κρίση".
Και ο νομπελίστας αστός οικονομολόγος που πρόσφατα μας έκανε την τιμή και επισκέφθηκε την χώρα του tzatziki & του zorbas da greek,είπε ότι ο μόνος τρόπος για την σωτηρία είναι η αύξηση της κατανάλωσης.
Περισσότεροι καταναλωτές.
Ακόμα πιο υπνωτισμένοι.
Ακόμα πιο "άκακοι".
Sheeple.
Ασκώντας το "υπέρτατο δημοκρατικό δικαίωμα" της ψήφου κάθε 4 χρόνια.Καταναλώνοντας τόνους σκουπιδιών κάθε λεπτό.
Πρόβατα στη σειρά.
Paranoid sheeple.





"if you believe in such things,
start praying,
say goodbye three times"
"peew"-made out of babies

0 whispered:

Δημοσίευση σχολίου