Ελλάς-Ελλήνων-Αστυνομικών

|


Σήμερα,Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου του 2009,ύστερα από την εν ψυχρώ δολοφονία ενός δεκαπεντάχρονου ανθρώπου το Δεκέμβρη,του Αλέξη Γρηγορόπουλου,ένας ειδικός φρουρός έριξε με το υπηρεσιακό του περίστροφο δύο σφαίρες στο λαιμό ενός σεκιουριτά.Το θύμα της δολοφονικής επίθεσης χειρουργείται για να αφαιρεθεί η σφαίρα στο Ναυτικό νοσοκομείο.Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος-όρθιος μόσχος,Ευάγγελος Αντώναρος,μίλησε στα μέσα για "ατυχές περιστατικό".

Δηλαδή μετά τα "μεμονωμένα περιστατικά",περάσαμε σε νέα εφεύρεση της κυβέρνησης,τα ολόφρεσκα "ατυχή περιστατικά".
Ο ειδικός φρουρός ήταν στην υπηρεσία φύλαξης του αμερικανού πρέσβη Σπέκχαρντ.Το σοβαρό αυτό συμβάν συνέβη έξω από το σπίτι (στην επίσημη εμετική διπλωματική γλώσσα:οικία)του Σπέκχαρντ,το οποίο βρίσκεται στην οδό Τιμολέοντος Βάσου 15, πίσω από την αμερικάνικη πρεσβεία.
Η Αμερική,μέσω της πρεσβείας,υιοθετεί μετά την σειρά της ελληνικής κυβέρνησης το σενάριο "ατυχές περιστατικό".Πληροφορούμαστε μάλιστα από τα αστικά μέσα ότι ο ίδιος ο πρέσβης εξέφρασε την "συμπάθειά" του για τον σεκιουριτά που πυροβολήθηκε.
Τσάι και συμπάθεια λοιπόν.
Πέρα από τις συνήθεις τακτικές κουκουλώματος και αποπροσανατολισμού των Μέσων Μαζικής Χαύνωσης,ανακύπτει ένα ακόμα σοβαρό θέμα για την κατάσταση που επικρατεί στην αστυνομία.
Ο Δεκέμβρης έφερε την εν ψυχρώ δολοφονία ενός εφήβου από έναν ειδικό φρουρό που οι συνάδελφοί του αποκαλούσαν ... "ράμπο".
Στα συγκρουσιακά γεγονότα που ακολούθησαν,οι δυνάμεις καταστολής των κοινωνικών αντιδράσεων,τα ΜΑΤ,φέρθηκαν σε αμέτρητα περιστατικά με ωμή καταστολή.Είτε βρήκαν τα περιστατικά αυτά τον δρόμο της δημοσιοποίησης είτε όχι.
Από ένα σημείο και έπειτα,όπου κι'αν γύριζες το βλέμα σου,αντίκρυζες φασιστικού τύπου καταστολή.Κάποιες στιγμές έτυχε να καταγραφούν,στιγμές που έδωσαν μια "γεύση δρόμου" ακόμα και στους νοητικά καθυστερημένους τηλεορασάκηδες αστούς.Αμέτρητες άλλες τις είδαμε όλοι με τα μάτια μας και τις έχουμε αποτυπώσει ανεξίτηλα στη μνήμη μας.
Τις προηγούμενες δύο μέρες τα ΜΑΤ αντιμετώπιζαν με ωμή βία αγρότες από την Κρήτη στο λιμάνι του Πειραιά.Αυτή τη φορά στράφηκαν απέναντι σε αγρότες με την ίδια φασιστική πρακτική που αντιμετωπίζουν τους ανθρώπους που κατεβαίνουν στο δρόμο.
Κάποιες μέρες νωρίτερα τα ΜΑΤ παρατάχθηκαν εναντίον κατοίκων της Κυψέλης και αλληλέγγυων,την στιγμή που ο Δήμαρχος-εμετός Κακλαμάνης ξερίζωνε ένα πανέμορφο παρκάκι για να το δώσει σε ιδιωτική εταιρία που θα προσφέρει υπηρεσίες ...parking.
Σήμερα ένας ειδικός φρουρός,δηλαδή ένας παρανοϊκός πιστολάς,τράβηξε το περίστροφο,σημάδεψε και έριξε δύο σφαίρες στο λαιμό ενός σεκιουριτά που πέρναγε έξω από το ..κουβούκλιο φύλαξης της "οικίας του πρέσβη".
Στο σκληρό πορνό,με συγχωρείτε πάλι μου ξέφυγε,στο δελτίο ειδήσεων του Μεγάλου Οίκου Ανοχής Mega Channel,αναφέρθηκε από τον αστυνόμο Σόμπολο Παναγιώτη ότι ο ψυχίατρος ο οποίος εξέτασε τον ξαναμμένο πιστολά,αποφάνθηκε πως "χρίζει ψυχολογικής έρευνας".
Μετά την νέα εκδοχή του "ατυχούς" περιστατικού,κοτσάρουμε και την -επιστημονικά τεκμηριωμένη- ταμπέλα του "μεμονωμένου ψυχάκια" και πάμε παρακάτω.
Ψεκάστε.Σκουπίστε.Τελειώσατε.
Μετά τους δικαστές,στο πλευρό της κρατικής αλητείας τώρα ΚΑΙ οι άνθρωποι στον χώρο της ψυχικής υγείας.Μας κάνετε περήφανους όσους έχουμε σχέση με τον χώρο και διδασκόμεθα ότι ο ψυχίατρος/ψυχολόγος είναι ένας επιστήμων αφιερωμένος στην υπηρεσία του ανθρώπου!
Αστικά παραμύθια.
Υπήρχε μια ωραία ιστορία που έλεγαν σε ένα εξίσου ωραίο κομάτι οι Γενιά του Χάους.


"Παπάδες μπάτσοι δικαστές πολιτικοί στρατιωτικοί,όλοι αυτοί είναι ένοχοι στο ποινικό αδίκημα που λέγεται ζωή."
Η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.
Σπέρνουν ανέμους & θα θερίσουν θύελλες.


και η ζωή στην δημοκρατία της Μπανανίας συνεχίζεται.
αστικοί τηλεκανίβαλοι χοροπηδάνε μέσα στα κλουβιά τους.
κάποιοι άνθρωποι τις επόμενες βδομάδες θα βρίσκονται με το χαρτί της απόλυσης στα χέρια τους.
μια κλειστή κοινοβουλιακή παρέα τρομοκρατών τρώει.
ό,τι βρίσκει.


η αντίδραση μπορεί να γεννηθεί παντού.στις γειτονιές.στις καταλήψεις.στους δρόμους.

τίποτα δεν τελείωσε.

όλα τώρα αρχίζουν.










0 whispered:

Δημοσίευση σχολίου