H Eλληνική Αστυνομία στο πλευρό του Νικήτα Κακλαμάνη

|

















Πολύς κόσμος συγκεντρώθηκε για να διαμαρτυρηθεί στο Δημαρχείο Αθηνών σημερα,Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου,για το ξεπούλημα του πάρκου στην Κύπρου & Πατησίων.Στον χώρο κυριαρχούσαν μπλε "ninja" μπάτσοι,ασφαλίτες & φυσικά οι εθνοσωτήριες διμοιρίες των ΜΑΤ.
Οι διαδηλωτές με μια ντουντούκα για να φθάσουν τα λόγια τους στο Δημαρχείο που είχε κλειδαμπαρωθεί ο Άρχων,προέτρεπαν διαρκώς τον Κακλαμάνη να κατέβει κάτω να δώσει απαντήσεις.Φυσικά ο Νικήτας προτίμησε να κλειδαμπαρωθεί στο κάστρο του με ένα πλήθος μπάτσους να τον φυλάνε.Η πολιτική αλητεία δεν έχει τελειωμό στην χώρα της παράνοιας.
Κάποια στιγμή ένας "υπερασπιστής της έννομης τάξης" προκάλεσε τους συγκεντρωμένους με αποτέλεσμα οι μπάτσοι να δεχτούν μια ξαφνική δυνατή μπόρα από πετρίδια.
Εν συνεχεία,γκλοπς βγήκαν από τις θήκες τους,τα παλλικάρια των ΜΑΤ έτρεξαν να υπερασπιστούν το Δημαρχείο,το Κράτος,τα φράγκα που τους σκάνε στην τελική για να τους φυλάνε όλους τους και απώθησαν ένα μέρος των διαδηλωτών,ενώ ο κόσμος γύρω τραγουδούσε το γνωστό τραγουδάκι "ΔΟ-ΛΟ-ΦΟ-ΝΟΙ,ΔΟ-ΛΟ-ΦΟ-ΝΟΙ".
Το Κράτος δείχνει τα δόντια του.Στέλνει χρυσαυγίτες στα πάρκα που ισοπεδώνει, για να τρομοκρατήσει τους ανθρώπους που αγωνίζονται,βγάζει τα ένστολα σούργελα στο δρόμο για να καταπνίξουν κάθε κοινωνική αντί-δραση,στέλνει την Αστυνομία να δείρει τους αγρότες,φορολογεί τις μεσαίες/κατώτερες οικονομικά τάξεις,για να ισοσκελίσει έναν προυπολογισμό-σουρωτήρι,δίνει στους τραπεζικούς ομίλους τα λεφτά των φορολογουμένων κτλπ κτλπ κτλπ κτλπ..
ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ
[Τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν καταθέσει κάτοικοι κρατάνε μακριά την "επέμβαση της πολιτείας",μέχρι την Πέμπτη.Αντιλαμβάνεστε πόσο ουσιαστική είναι η παρουσία μας στο χώρο τις επόμενες μέρες]




0 whispered:

Δημοσίευση σχολίου