ο Φασισμός on line

|



Πριν μερικά χρόνια θυμόμαστε τις γραφικές εκπομπές διάφορων τηλεευαγγελιστών του ακροδεξιού/νεοφασιστικού χώρου να μας χαρίζουν πολλές ώρες αγνού stand up comedy σε παρακμιακά κανάλια.Κανείς δεν τους έδινε σημασία & ο κόσμος διασκέδαζε με την παρουσία τους.Ακόμα και η παρακρατική ομάδα της Χρυσής Αυγής είχε περιορισμένο έρεισμα στην ελληνική κοινωνία,κυρίως σε ξεκούτηδες νοσταλγούς της χούντας και φιλοβασιλικούς.
Τα χρόνια όμως πέρναγαν και ο "εθνικοσοσιαλιστικός" χώρος άπλωνε τα πλοκάμια του όπου μπορούσε,με αποτέλεσμα να αποκτήσει ένα δήθεν "πατριωτικό" προσωπείο,το οποίο είναι αρκετό για να κρατήσει ακόμα & τους ελάχιστα υποψιασμένους μακριά,αλλά δυστυχώς μεγάλη μερίδα ανθρώπων "τσιμπάει" από το στοχευμένο μύθευμα "η ελλάδα στους έλληνες" σε αρμονικό συνδυασμό με τις αναλύσεις περί "ανώτερης ελληνικής φυλής".
Πέρα από τις αρχαιολάγνες-επιστημονικής φαντασίας εκδόσεις,που τριπλασιάστηκαν σε αριθμό,εκτός από τις εκπομπές απολογητών της "καθαρότητας" της ελληνικής φυλής,τα τελευταία 3-4 χρόνια παρατηρούμε και στο διαδίκτυο έντονη φασιστική δραστηριότητα.
Οι σελίδες με δηλωμένο εθνικοσοσιαλιστικό/φασιστικό πρόσημο δεν είναι τόσο πολλές.Αντίθετα,οι "χαμαιλεόντες" νοσταλγοί των SS παρουσιάζονται σε όλο και περισσότερες ιστοσελίδες.forums & blogs.
Ο "πολιτικός" τους λόγος μια σαλάτα χωριάτικη απ'όλα,με γκεμπελίστικη "διαλεκτική" ,διανθισμένη με συνωμοσιολογικές εσχατολογικές "προτάσεις" για ό,τι συμβαίνει στον πλανήτη.
Κάποιοι απολιτίκ συμπολίτες μας,πιεσμένοι από την απάνθρωπη δύναμη που ασκεί το σύστημα καθημερινά πάνω σε όλους μας,υπερήφανοι για την ελληνική τους ταυτότητα,επειδή δεν είχαν την ευκαιρία να γνωρίζουν την πραγματική ιστορία αυτού του πρόσφατου έθνους-μορφώματος,του απόλυτα εξαρτημένου,εν τη γεννέσει του,από ξένες "προστάτιδες" δυνάμεις,τρώνε και δικτυακά πλέον,το παραμύθι "ελλάς ελλήνων χριστιανών" το οποίο κρύβει πίσω του την απεχθή μουτσούνα του φασιστικού ολοκληρωτισμού.
Ο κινηματικός/αντιεξουσιαστικός χώρος από την άλλη μεριά,έχει μεγάλη ιστορία στις αυτοοργανωμένες ιστοσελίδες αντιπληροφόρησης με αποκορύφωμα την παγκόσμια συλλογικότητα αντιπληροφόρησης "από τα κάτω",το γνωστό
Indymedia.
Η παρουσία του δικτύου Indymedia παγκόσμια,προκάλεσε αναμενόμενες αντιδράσεις από πλευράς Κρατών & φυσικά,φασιστικών οργανώσεων.Έτσι,το σαμποτάρισμα του Indymedia ενισχύθηκε από την προπαγάνδα των on line εκπροσώπων του φασισμού,με την εμφάνιση δικτυακών σκουπιδιών όπως αυτό.

Φτάσαμε στο σημείο και στην χώρα μας να γινόμαστε μάρτυρες "εξαγριωμένων ελλήνων πολιτών" (ε ρε παλούκι) στο διαδίκτυο,που πρεσβεύουν την ύπαρξη ξένων συνομοτικών κέντρων τα οποία οργανώνουν "αναρχικές πορτοκαλί επαναστάσεις",με μονό σκοπό τον αφανισμό της ..αθάνατης ελληνικής φυλής!!!

Ο ανύπαρκτος,κωμικός πολιτικός τους λόγος σέρνεται σε ένα έδαφος μπολιασμένο με το βρωμερό χώμα του εθνικισμού/σωβινισμού/ρατσισμού.

Και υποψήφια θύματα πάντα υπάρχουν πολλά.

Στην σαββατιάτικη "πορεία μνήμης" των εγκληματιών νεοφασιστών της Χρυσής Αυγής είχε 500 άτομα.

Στο κοινοβούλιο έχουμε πλέον "και με τον νόμο" κάτι τύπους σαν τον Καρατζαφύρερ & τα τσιράκια του.

Στο net ξεπηδάνε σαν μανιτάρια σελίδες σύγχρονων μελανοχιτώνων.

Δεν θα μείνουμε θεατές.


ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ/ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ/ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ


SMASH FASCISM EVERYWHERE






0 whispered:

Δημοσίευση σχολίου