μεμονωμένο περιστατικό

|

Ένας άνθρωπος (άστεγος) κοιμάται στα σκαλιά μιας πολυκατοικίας. Ο ένστολος βασανιστής τον ξυπνάει με εναν γεμάτο κουβά νερό τον οποίο αδειάζει με δύναμη πάνω του. Στη συνέχεια τον ειρωνεύεται αφού παράλληλα εντελώς ξεδιάντροπα το παίζει Ζορό και τηρητής του νόμου και της τάξης. Το ζώο-συνάδελφος του μπασκίνα κινηματογραφεί αυτό το αίσχος (προφανώς για να το ανταλλάξει με άλλα ανάλογα video με τους συνάδελφους πίσω στην Γ.Α.Δ.Α).

Αυτή είναι η ελληνική αστυνομία. Γεμάτη παρακρατικούς, ακροδεξιούς, ανθρωποειδή με ατροφικό εγκέφαλο. Που γουστάρουν να το παίζουν νταήδες σε συνανθρώπους μας που δεν έχουν σπίτι να κοιμηθούν. Που βγάζουν τα διαστροφικά ψυχολογικά απωθημένα τους σε ανήλικους μετανάστες βασανίζοντάς τους. Που ψεκάζουν με καρκινοχημικά τον κόσμο που κατεβαίνει στο δρόμο. Που βγάζουν το όπλο και πυροβολούν εν ψυχρώ 15χρονους Αλέξηδες. Που πουλάνε έρωτα και νταβαντζιλίκι στις γυναίκες που εκδίδονται. Που πουλάνε προστασία σε κωλόμπαρα. Που έχουν τις καλύτερες σχέσεις με νεοναζιστές-δολοφόνους τύπου Χρυσής Αυγής. Που σακατεύουν στο ξύλο πρεζάκια και με τη βοήθεια της δικαστικής εξουσίας τα στέλνουν να σαπίσουν σε τέσσερις τοίχους, ενώ οι μεγαλέμποροι νταβάδες της νύχτας διοχετεύουν φρέσκια κρατική πρέζα στην "αγορά". 

Και για να μαθαίνουν οι παλιοί και να θυμούνται οι νεότεροι.. 

Η καταπάτηση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, οι δολοφονίες, η καταστολή των κοινωνικών αγώνων, ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ - ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ

ΣΚΥΛΙΑ ΦΥΛΑΤΕ Τ'ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ

0 whispered:

Δημοσίευση σχολίου