o tempora o mores

|




TO ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ.

Σύμφωνα με το "νέο δόγμα" του brand new υπουργού Μαρκογιαννάκη,κάθε ελληνίδα,κάθε έλληνας,ΜΠΟΡΕΙ να κάνει ΑΦΟΒΑ τα ΨΩΝΙΑ του,την αγία καταναλωτική μέρα του Σαββάτου.
Αγαπητοί ΚΤΨ*
Η εργασιακή εβδομάδα φθάνει αισίως στο τέλος της για τους περισσότερους από εσάς την Παρασκευή το βράδυ.Υπάρχει βέβαια & ένας αριθμός σκλάβων που δουλεύει κατά την διάρκεια των ιερών Σαββατοκύριακων,υπάλληλοι εμπορικών ναών,ανασφάλιστα delivery boys και πάει λέγοντας,αλλά αν ΔΕΝ δούλευαν όλοι αυτοί ΠΩΣ θα αγοράζατε την νέα σας burberry τσάντα & ποιός θα σας έφερνε το πατροπαράδοτο ελληνικό suvlaki στην πόρτα σας,βρέξει-χιονίσει?
Συνεχίζουμε λοιπόν,έχοντας την συναίνεσή σας.Το υπουργείο δημοσίας τάξεως & περιφρούρησης των καπιταλιστικών προνομίων σας,προβληματίστηκε πολύ από την εικόνα της πόλης-διαμαντόπετρας που ζούμε,την περίοδο του Δεκέμβρη.Πολλοί καταναλωτές παραπονέθηκαν σε γνωστούς τηλεοπτικούς σταθμούς για την ατολμία της ελληνικής αστυνομίας να περιφρουρήσει τα zara & υποκαταστήματα τραπεζών.
Το κράτος όμως αγαπητοί ΚΤΨ βρίσκεται δίπλα σας, μέσα στο σπίτι σας, τρυπώνει στις πιο μύχιες σκέψεις σας & ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΗΚΕ τον πόνο του λαού.
Ο υφυπουργός Μαρκογιαννάκης κατέστησε σαφές στην ηγεσίας της αστυνομίας μας το new deal που θα ισχύει από εδώ και στο εξής.Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ,ΜΕ ΝΕΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ,ΝΕΑ ΠΝΟΗ,ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ,ΘΑ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΠΟΥ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙΝ,ΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΑΙΜΑ & ΣΠΕΡΜΑ,ΕΝΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΥ ΛΑΟΥ.
Ο κύριος Μαρκογιαννάκης βέβαια δεν ήταν ανθρωπίνως δυνατόν να απογοητεύσει όλους εσάς ΚΤΨ,καθώς οι περγαμηνές του είναι πλούσιες.Για όσους δεν γνωρίζουν,ο υφυπουργός & αρχιστράτηγος της μητέρας μας αστυνομίας,διετέλεσε εισαγγελεύς την περίοδο της χούντας,συγχωρέστε με,της επαναστάσεως της 21ης Απριλίου.Για τους νεώτερους ΚΤΨ σημειώνουμε εδώ ότι την τιμημένη επταετία αν δεν είχες φιλοκαθεστωτική δράση δεν έπιανες δουλειά ούτε στο ταχυδρομείο,πόσο μάλλον στο νευραλγικό αξίωμα του εισαγγελέα!
Έτσι λοιπόν,σήμερα ημέρα Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2009,οι εθνοσωτήριες διμοιρίες των ΜΑΤ ξεχύθηκαν στους δρόμους της πρωτεύουσας για να κάνουν πράξη την δέσμευση.Είχαμε την πληροφόρηση ότι ομάδες αναρχικών στοιχείων θα πραγματοποιούσαν πορεία για την απελευθέρωση ομοϊδεατών ταραχοποιών,όπως επίσης και για ένα ατύχημα που είχε κάποια καθαρίστρια από την Βουλγαρία.Τα "κεφάλια" των υπηρεσιών μας γνώριζαν ότι οι εχθροί της τηλεοπτικής δημοκρατίας μας θα έβρισκαν την ευκαιρία να παρεμποδίσουν χιλιάδες φιλήσυχους καταναλωτές από την άσκηση του υπέρτατου δημοκρατικού τους δικαιώματος,του καταναλώνειν χαυνωμένα.
Η ελληνική αστυνομία αυτή την φορά πέρασε στην αντεπίθεση,για την οποία τόσο καιρό εκλιπαρείτε από τις εκπομπές του Γεώργιου Αυτιά.Οι άνδρες των ΜΑΤ δεν έκαναν διακρίσεις σήμερα.Το γυναικείο φύλο είχε την τιμητική του.Η εξαντλητική εκπαίδευση των ΜΑΤ αποδίδει καρπούς πλέον.Κεφάλια άνοιξαν ενώ μοιράστηκαν απλόχερα μελλοντικά καρκινώματα σε μορφή αερίου.
Αγαπητοί ΚΤΨ,ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει το δικαίωμα να ταράζει την καταναλωτική σας ηρεμία.
Η ελληνική αστυνομία με τον master chief markogiannakis βρίσκεται στο πλευρό της ελληνικής κοινωνίας.
Εκείνης της κοινωνίας που ζητωκραύγαζε για την επιστροφή των ολυμπιακών αγώνων στην χώρα που τους γέννησε.
Εκείνης της κοινωνίας που ψηφίζει πεισματικά ΝΔ.
Εκείνης της κοινωνίας που μας κάνει υπερήφανους που λεγόμεθα ΕΛΛΗΝΕΣ.
Της κοινωνίας των ΚΤΨ.
Της κοινωνίας όλων εσάς.
ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ Η ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΑΞΗ
αθήνα 2009,υπουργείο δημοσίας τάξης & ηθικής
*ΚΤΨ = ακρωνύμιον. Καταναλωτής Τηλεθεατής Ψηφοφόρος




σήμερα σάββατο αναρχικές συλλογικότητες & απλοί άνθρωποι κινήθηκαν προς το Μοναστηράκι για πορεία ενάντια στην κρατική καταστολή,πορεία αλληλεγγύης & ανθρωπιάς για τους συλληφθέντες συντρόφους μας που βρίσκονται αντιμέτωποι με τρομονόμους για τα εξεγερσιακά γεγονότα του Δεκέμβρη & για την Κωνσταντίνα Κούνεβα.
η πορεία αντίθετα με τις "πληροφορίες" των καθεστωτικών μέσων είχε 3000 άτομα & πολύ παλμό.Συνθήματα ακούστηκαν στον καταναλωτικό π(ρ)εζόδρομο της Ερμού,ταράζοντας την καταναλωτική σαββατιάτικη ρούχλα των συμπολιτών μας.
η ελληνική δολοφονία με τους έμμισθους δολοφόνους της χτύπησε την πορεία μετά το σύνταγμα.απρόκλητα.όπως πάντα.μάχες σώμα με σώμα δόθηκαν,ενώ όσοι ήταν στο δρόμο έγιναν μάρτυρες απίστευτης αστυνομικής βίας από τα στρατιωτάκια των ΜΑΤ.
σημειώνω "όσοι ήταν στο δρόμο",διότι τα ΜΜΕξημέρωσης φροντίζουν να αποφορτίζουν τον μέσο ΚΤΨ από τέτοια πλάνα.προτιμούν την σαπιοκοιλιά του πρωθυπουργού.
φυσικά,η θεσμοθετημένη βία των ένστολων πιθήκων δεν έμεινε χωρίς απάντηση.βροχή από πέτρες έκανε τους άντρακλες των ΜΑΤ να επιδίδονται σε χορευτικές φιγούρες που θα ζήλευε & μια φτασμένη μπαλαρίνα.
στην συνέχεια τα εξάρχεια γέμισαν μπάτσους,όπως το απαιτεί άλλωστε η "παράδοση".οι κάτοικοι έβγαιναν στα μπαλκόνια τους & έβριζαν τους ένστολους καραγκιόζηδες
αυτοί με την σειρά τους φρόντισαν να "ραντίσουν" με γευστικότατα χημικά την πολύπαθη γειτονιά των εξαρχείων
αλήθεια,ποιός από τους αλήτες του κοινοβουλίου μιλά για τις συνθήκες κατοχής που επικρατούν στα εξάρχεια?
για τις επιπτώσεις στην υγεία των κατοίκων από τον δωρεάν κρατικό καρκίνο?
αλλά βέβαια,τα εξάρχεια είναι "άβατον"ΠΑΛΟΥΚΙ & ΦΩΤΙΑ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ
από την αρχή του νέου χρόνου η αστυνομία γίνεται όλο και πιο προκλητική και καθαρά απο θέμα ΤΥΧΗΣ δεν έχουμε θρηνήσει νέο θύμα
ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΞΕΓΕΡΜΕΝΟΙ ΟΧΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ




..η συνέχεια στους δρόμους..

0 whispered:

Δημοσίευση σχολίου