oh god bless America..

|

Aύριο Τρίτη,όλος ο πολιτισμένος δυτικός κόσμος θα παρακολουθήσει σε χιλιάδες απευθείας συνδέσεις την στέψη του νέου σωτήρα,την ορκωμοσία του Ομπάμα. 

Ο "mr.Hope" κάνει θράυση. Πληροφορούμαι από το διαδίκτυο ότι την Παρασκευή,μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό,πουλήθηκαν 5.000 (!!) εισιτήρια. (25 dollars έκαστο)

Λίγη ώρα μετά την πώλησή τους,εμφανίζονται στο net σελίδες που προσφέρουν το ..μαγικό χαρτάκι ξεκινώντας από την τιμή των 300 δολλαρίων!!! 

Το "show" της ορκωμοσίας θα είναι φίσκα στους "καλλιτέχνες",στο αλκοόλ,στις κάμερες & τους μπάτσους. Ο Bono θα είναι εκεί φυσικά. Ο Bono βέβαια το έχει χάσει τελείως. Μπορώ να του συγχωρήσω πολλές γραφικότητες στις οποίες έχει επιδοθεί με μανία τα τελευταία 10 χρόνια,στο όνομα ενός "unforgettable fire",αλλά νισάφι πια!Σιχτίρια!Μετά τις χειραψίες με blair & bush να τος πάλι φρέσκος μαϊντανός στο πάρτι της Αμερικής που επιζητά την "αλλαγή". Και για να κλείνουμε την άσκοπη αυτή παρένθεση:bono is a fuckin retard.

Διάβασα κάπου ότι έχει δοθεί ειδική άδεια στις Pub & τα λοιπά μαγαζιά να μείνουν ανοικτά εως τις 5 το πρωί για τον κατάλληλο "εορτασμό" με ημι-μεθυσμένους yankeez να στριγγλίζουν "god bless america" σε κάποιο ευρωπαικό τηλεοπτικό δίκτυο.. "here,take your legal drug,drink it all at once,shut up,applause,shut up,this is democracy"

Μην ξεχάσω να αναφέρω βέβαια και το μεγάλο νταβαντούρι-φαγοπότι που γίνεται γύρω από κάθε είδους αντικείμενα που φέρουν την μάπα του νέου "προέδρου-ελπίδα" της ανθρωπότητας. Μέχρι στιγμής τα αντικείμενα που έχουν πωληθεί (από mouse pads μέχρι πετσέτες μπάνιου) φθάνουν τα 130.000! Not bad at all! Επικερδής επιχείρηση το προεδριλίκι.

Το "show" θα καλυφθεί φυσικά από την πλειοψηφία των καναλιών σε ολόκληρο τον κόσμο,ενώ εμείς εδώ στο Ελλάντα θα έχουμε την ευκαιρία στην απευθείας σύνδεση να ακούμε ταυτόχρονα αναλύσεις για τα δρώμενα επί της μικρής ύπουλης οθόνης μας! Heyyyy! It's tv-Democracy! Enjoy! Ως καλοί και ταπεινοί υποτελείς,και εμείς οι Έλληνες θα γιορτάσουμε την ορκομωσία του νέου ΜΑΣ προέδρου,συντροφιά με χαριτωμένες δημοσιογραφικές παρατηρήσεις για το φόρεμα της μισέλ ομπάμα και για τους τρικέφαλους του έρωτά της και πλανητάρχη μας πλέον, μέσα σε ένα κλίμα αγαλλίασης και ελπίδας! Με χορηγό την J.P.Morgan! Και την Coca-Cola!

..Eνώ την ίδια στιγμή στην Γάζα άνθρωποι ξεψυχάνε από φρικτά τραύματα πάνω στο ράντζο ενός νοσοκομείου. Όλα αυτά θα συμβαίνουν στην σημαιοστολισμένη Αμερική την στιγμή που θα ανακαλύπτουν έναν ακόμα ομαδικό τάφο στις βομβαρδισμένες,πρώην γειτονιές νυν νεκροταφεία,στο κέντρο της Γάζας.

Εκνευρίζομαι και όταν εκνευρίζομαι βγάζω αντανακλαστικά την χολή μου για πολλούς και διάφορους γύρω μας. Όπως για τους ανθρώπους των γραμμάτων & της τέχνης που,με αφορμή την εκλογή του Ομπάμα,γέμισαν τον έντυπο τύπο με απελπιστικά ηλίθια άρθρα για την "ελπίδα που γεννιέται" από τον νέο πρόεδρο της Αμερικής! For fuck's sake, έχει μείνει κανείς να σκέφτεται λογικά σε αυτή την χώρα? Οι πνευματικοί ταγοί του έθνους από που παίρνουν ναρκωτικά? Θέλω και γω!

Αν είναι δυνατόν,να αποτελούν σοβαρές πολιτικές αναλύσεις τα ευχολόγια!

Αν είναι δυνατόν,να πιστεύουν "έγκριτοι" πολιτικοί αναλυτές (μετάφραση:εντεταλμένοι ρουφιάνοι και προσκυνημένοι) ότι ο κύριος Ομπάμα,με το tv-friendly καλοστημένο marketing προφίλ του,με την χρηματοδότηση της προεκλογικής του καμπάνιaς από πολυεθνικές εταιρίες που πρωτοστατούν σε πολυεθνικούς πολέμους,θα μετατρέψει ξαφνικά τον πλανήτη Γη σε έναν πλανήτη χωρίς πόλεμο και υπερεθνικές ελίτ!

Όλοι αυτοί που προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τους λαούς με την κομφετί-ορκομωσία,είναι συνένοχοι στο διεθνές παραμυθάκι που έχει στηθεί έντεχνα γύρω από τον "mr.hope". Κανένας Ομπάμα δεν μπορεί να δώσει λύσεις στην νέα εποχή των οικονομικών ολιγαρχιών που έχουν στην κατοχή τους και το πεπόνι αλλά και το μαχαίρι,κανένας αφροαμερικανός ή αρμένιος πλανητάρχης δεν μπορεί να αντιταχθεί στο καθεστώς του Big Brother που συρρικνώνει την αυθόρμητη έκφραση σε ένα δαιδαλώδες καταναλωτικό Panopticon,γιατί πολύ απλά οι πολιτικοί δεν βρίσκονται στο πόστο τους για να δώσουν λύσεις σε μια ανθρωπότητα κουρασμένη και πληγιασμένη αλλά για να υπηρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο τα αφεντικά τους.

Fact.

Αντί επιλόγου παραθέτω δύο quotes ενός νεκρού αμερικανού ήρωα.

[{William Melvin Hicks (December 16, 1961 – February 26, 1994)}]

"Go back to bed, America, your government has figured out how it all transpired. Go back to bed America, your goverment is in control. Here, here's American Gladiators. Watch this, shut up, go back to bed America, here is American Gladiators, here is 56 channels of it! Watch these pituitary retards bang their fucking skulls together and congratulate you on the living in the land of freedom. Here you go America - you are free to do what well tell you! You are free to do what we tell you!"

"I'm gonna share with you a vision that I had, cause I love you. And you feel it. You know all that money we spend on nuclear weapons and defense each year, trillions of dollars, correct? Instead -- just play with this -- if we spent that money feeding and clothing the poor of the world -- and it would pay for it many times over, not one human being excluded -- we can explore space together, both inner and outer, forever in peace. Thank you very much. You've been great, I hope you enjoyed it."

0 whispered:

Δημοσίευση σχολίου