ΑΛΗΤΕΣ

|

αναδημοσίευση από http://kratoumenoieksegersis.blogspot.com/

{{Η 19χρονη M.Ρ. συνελήφθη ενώ έγραφε το σύνθημα: "οι κυβερνήσεις οπλίζουν, οι μπάτσοι πυροβολούν" και ενώ είχε σκύψει για να υπογράψει με το αλφάδι ένιωσε ένα σπρώξιμο, μια κλοτσιά και της φορέσανε χειροπέδες, πολύ σφιχτά.
Την τραβήξανε από την Ηφαίστου στην Έρμου και Αθηνας ενώ στην διαδρομή ο ένας είπε στον άλλο: "Σκέπασε την, μη μας την πέσουνε" και εν συνεχεια της φορέσανε την κουκούλα της ενώ καθ' όλη την διαδρομή ήταν πολύ προσβλητικοί απέναντι της.
Όταν φτάσανε στον προορισμό τους την βάλανε να κοιτάει στον τοίχο ενώ ο ένας της τράβαγε της αλυσίδες που φορούσε έχοντας βάλει όλο το χέρι του στον κώλο της.
Λίγο μετά ήρθε ο ανώτερος τους και τους έβαλε τις φωνές για την συμπεριφορά τους, ζητώντας να της βγάλουν τις χειροπέδες όπως και έγινε.
Προσπαθώντας να φανεί καλός την ρώτησε ευγενικά που ανήκει περνώντας την απάντηση της: "πουθενά, είμαι αυτόνομη". Την ρώτησε επίσης αν είχε τίποτα παράνομο πάνω της που αρνήθηκε και σε έλεγχο στην τσάντα της κατέσχεσαν -μαζί με το spray- την ασφυξιογόνα μάσκα της.
Εν συνεχεια την οδήγησαν στο AT Ακροπόλεως για να υπογράψει και κρατήθηκε στην Γαδα μέχρι την Κυριακή το πρωί που πέρασε εισαγγελέα.
Ζήτησε για ρητή δικάσιμο, όπου της την αρνήθηκε και έτσι γύρισε πίσω στα κρατητήρια της Γαδα μέχρι την Δευτερα στις 12:00 που την οδήγησαν στο δικαστήριο.
Ο δικηγόρος της ζήτησε 3ήμερη αναβολή για να προλάβει να διαβάσει την δικογραφία. Δεν της την δώσανε και έτσι θα ξαναπάει αύριο, αλλα θα ζητήσει και πάλι αναβολή.
Οι κατηγορια είναι για: διακεκριμένη φθορά δημόσιας υπηρεσίας.}}

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΡΕΙΕΣ,ΟΙ ΠΟΛΥΜΟΡΦΕΣ ΑΝΤΙ-ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.

Έχουν ανοίξει πόλεμο αλλά είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι θα τρομοκρατηθούμε. ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΟΥΝ με την αγαστή συνεργασία του εκλεκτού δικαστικού σώματος κάθε κοινωνική έκφραση.

ΕΧΟΥΝ ΞΑΜΟΛΗΣΕΙ τα σκυλιά τους,τα σκατοκέφαλα ΜΑΤ,τους ασφαλίτες,τις παρακρατικές χρυσαυγίτικες ομάδες. Κόβουν δέντρα,γαμάνε το σύμπαν & περιμένουν από μας να χωθούμε στον καναπέ μας,να φάμε το φαί μας,να πιστέψουμε την γαμημένη τηλεόραση και τελος να ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΟΥΜΕ & να ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ

ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ/ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ Π Α Ν Τ Ο Υ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ


0 whispered:

Δημοσίευση σχολίου